Impresszum

Az alkalmazás célja, hogy egyszerre jelentsen edukációs céllal felhasználható elsősegélynyújtási tananyagot, továbbá vészhelyzet esetén is egyszerűen, gyorsan elérhető információt a mentők kiérkezéséig a lakosság számára. Kialakítása során arra törekedtünk, hogy mindenki számára érthető, megtanulható és alkalmazható gyakorlati ismereteket nyújtson, és szükség esetén 1-2 perc alatt bárki megtalálja a különböző elsősegélynyújtási helyzetekben szükséges útmutatást. Bízunk abban, hogy használata életmentő lehet a mentők kiérkezéséig eltelt percekben.

Médiatulajdonosoknak: Örömmel vesszük ha portálok, honlapok, blogok is elérhetővé teszik látogatóik számára az alkalmazást. Célunk, hogy az internetezők könnyen és gyorsan elérjék és használhassák azt. Ehhez a honlaptulajdonosok itt találnak segédletet, de természetesen minden formában örülünk a felhasználásnak.

Támogatóknak: Várjuk szakmai támogatók és cégek jelentkezését, akik egyet értenek céljainkkal és hozzá szeretnének járulni az elsősegélynyújtási ismeretek terjesztéséhez, minél szélesebb körű megismertetéséhez.

 

Az oldal üzemeltetője:
H2Online Kft. - http://www.h2online.hu

Szakértő:
Marsi Zoltán elsősegély szakoktató

A fotókon az Alternatív Közgazdasági Gimnázium elsősegély szakkörének diákjai szerepelnek

Kapcsolat:
info[kukac]webbeteg.hu

Az oldal szöveges és képi tartalma szerzői jogi védelem alatt áll.

Támogatók
http://celerus.hu/ http://www.mentok.hu http://www.ogyei.hu http://www.leghajo.hu http://www.mnsza.hu/index.php http://kekeskutato.hu/ http://elsosegely.hu/ /page/impresszum http://bit.ly/OGuQaF /page/impresszum
Támogatók listája